Tu cui vrei sa îi mulțumești ?

“In viata noastra de zi cu zi trebuie sa ne dam seama ca nu fericirea ne face recunoscatori, ci recunostinta ne face fericiti.” – Albert Clarke

 

Săptămână trecuta am fost „vedeta” pentru câteva ore pe un grup Facebook.
Ca sa scurtam povestea, trec direct la subiect: o doamna, sau domnișoară pe cate nu stiu sigur daca o cunosc, își exprima public nemultumirea cu privire la profesionalismul meu si a atasat o fotografie cu sprâncenele ei desenate cu un creion dermatograf.

Aceasta dezbatere s-a purtat aprins intre clientele care au fost intr-adevar la cabinetul meu și oameni care nici nu mă cunosc și nici macar nu știau foarte bine ce inseamna tehnica de microblading.

Din fericire, după nici 24 ore aceasta postare a fost ștearsă de către unul din administratori din inițiativa lor.
Inițial am fost puțin socata, nedumerita de reactiile lor.
Apoi am conștientizat partea plina a paharului din aceasta experienta.

Si astel, azi vreau sa spun MULȚUMESC :
-Pentru ca am conștientizat ca sunt multe persoane care țin la mine. In permanenta am primit avertizări prin mesaje private de la cliente sau poate potențiale cliente care au văzut postarea și au dorit sa mă atenționeze.

Va MULȚUMESC mult tuturor celor care v-ati rupt din timpul vostru și m-ati avertizat cu privire la postare și mi-ati transmis gândurile voastre bune.

Conteaza mult pentru mine.

– Pentru ca m-a făcut sa incep sa ma  organizez si mai bine și sa structurez într-un mod cât mai eficient viitoarea comunicare cu clientele.

Pe viitor promit articole ample vis-a-vis de procedurile pe care le efectuez.

Din lipsa de timp( îmi asum culpa) si in nici un caz pentru a ascunde voit ceva, unele aspecte poate nu le discut indeajuns de mult cu voi.

– le MULȚUMESC mult clientelor fericite care si-au exprimat public mulțumirea pentru serviciile pe care le-am oferit.
-le sunt recunoscatoare și acelor catorva cliente care si-au exprimat tot public nemultumirea.

Dacă nu se exprimau măcar în acest mod, eu nu știam ca au  nemulțumiri cu privire la procedura efectuata. Cu o parte din ele am luat legătura și am clarificat nemulțumirile.

Pe aceasta cale, va rog, daca aveti neclaritati, nemultumiri sa comunicam deschis.

MULȚUMESC anticipat și viitoarelor cliente cărora țin sa le amintesc ca eu efectuez consultații gratuite înainte de procedura. Consultații ce au ca scop informarea corecta asupra tuturor aspectelor ce țin de procedura de care sunt interesate ( studiile mele, produsele folosite, ce tehnica li se potrivește și în ce consta aceasta).

MULȚUMESC mult trainerului care m-a învățat si îndrumat in tehnica microblandigului –Adina Fit

MULȚUMESC mult colegelor tehnicieni din Iași cu care țin legătură și cu care împărtășesc din experiențele profesionale – Paula Petrusca,  Daniela Tirtirau, Alexandra Grigoras și …

MULȚUMESC prietenei mele, Beatrice Ionescu care a fost prima persoana care m-a încurajat sa pornesc pe un drum spre domeniul esteticii și care în prezent mă ajuta în comunicarea social-media și nu numai.

MULȚUMESC prietenei mele, Psiholog Ana Baianu– care este alături de mine în drumul meu spre o dezvoltare emoțională și personala.

MULȚUMESC mult tuturor clientelor de la care am învățat câte ceva sau care m-au inspirat în anumite aspecte. Sunteți prea multe sa va pot enumera, dar va multumesc pentru tot.

MULȚUMESC mult celei care mi-a oferit ocazia prima data,in urma cu 12 ani, sa pun mana pe un instrument de pigmentare, care m-a încurajat și care a avut încredere în mine chiar dacă eram o novice în domeniu, Ioana Timofte.

MULȚUMESC primei mele profesoare de Micropigmentare , Mihaela din Brașov.

MULȚUMESC  familiei mele, soțului meu Dan și băiețelului meu Rares, cel mai zâmbăreț copil pe care îl cunosc. Dragostea lor mă încarcă cu energie pozitiva.

MULȚUMESC  anticipat tuturor care mă vor ajuta și pe viitor sau care au făcut-o deja si imi pare rau daca am uitat sa îi mentionez.

Rezultatele unui studiului arata că efectele unui simplu ”Mulţumesc” durează luni bune după ce a fost exprimat şi oamenii continuă să se simtă foarte confortabil cu ei înşişi.

Tu cui mulțumești?  Cine te-a ajutat cu un gest mic și nu ai avut ocazia sa îi mulțumești?

Cuvantul care iti va schimba viata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s