Sa facem cunostinta

”No matter how you feel, get up, dress up, show up and never give up!”

Coco Chanel

Intotdeauna am considerat ca fiecare femeie este frumoasa in felul sau unic si ca este de datoria noastra, a consultantilor in frumusete sa le ajutam sa descopere cat de minunate sunt, in orice ipostaza.

Mereu pe fuga, preocupate de cei dragi, cu o mana de fier pe volanul carierei si o mana blanda asupra familiei, uneori pur si simplu nu mai avem timp pentru noi.

Intre gatitul micului dejun, transmiterea ultimului email pentru job, sarutatul sotului inainte de a pleca de acasa si dusul copiilor la gradinita sau scoala (ceea ce stim ce provocare poate fi uneori), abia mai gasim uneori timp sa ne bem cafeaua de dimineata.

Acesta este motivul pentru care, din 2004 incoace, am cautat sa gasesc cele mai bune metode de tatuaj cosmetic semipermanent al buzelor, ochilor si sprancenelor: pentru ca tu sa te simti frumoasa in tot acest tumult si sa poti radia buna dispozitie si incredere in fiecare din aceste ipostaze ale feminitatii.

Indiferent ca esti mama, sotie sau un guru in cariera, vreau sa te simti bine in pielea ta si sa nu uiti niciodata ca esti frumoasa mereu.

Cu un portofoliu de sute de cliente (poate mii chiar, cine le mai numara), mereu consider ca este loc de mai bine si continuu caut sa imbunatatesc si sa dezvolt tehnicile pe care le abordez.

Te astept cu drag sa imi povestesti despre tine, despre ceea ce iti doresti si sa redefinim impreuna frumusetea cu care esti inzestrata la telefon 0747330009.

Pentru ca universul pregateste lucruri bune celor care cred si au curajul sa viseze si pentru ca femeile indraznete sunt creatoare de neoprit ale propriei vieti, ale propriului drum si mai ales, ale propriei frumuseti.

Simona Gaucan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s